KRIMINALNA POVIJEST PAPINSTVA – UVOD

Korumpiranost i kriminalni postupci papinstva kroz stoljeća nemaju premca: prava povijest papinstva puna je skandala, okrutnosti, razvrata, vladavine terora, ratovanja i moralne izopačenosti. Mnogi pape od XIII. do XVI. stoljeća nastavili su zločinački, krvožedan i razvratan način života svojim iskvarenih prethodnika i dosegnuli nove dubine izopačenosti koje moderna Crkva svim silama nastoji sakriti. Povijest pohlepe, krvoločnosti i izopačenosti mnogih papa i hijerarhije Rimske crkve moderni su povjesničari krivotvorili kako bi ih prikazali kao pobožne i ponizne.

KRIMINALNA POVIJEST PAPINSTVA - UVOD

Ova knjiga, koju objavljujem u nekoliko nastavaka, djelo je Australca po imenu Tony Bushby koji je postao izrazito uspješan poslovni čovjek i poduzetnik vrlo rano u svom životu. Osnovao je izdavačku kuću za magazine i proveo dvadeset godina istražujući, pišući i izdajući vlastite magazine, prvenstveno za tržišta Australije i Novog Zelanda. Zbog svojih snažnih duhovnih uvjerenja i zanimanja za teme koje se tiču metafizike, Tony je razvio dugogodišnje odnose s brojnim udruženjima i društvima širom svijeta. Bio mu je dopušten pristup rijetkim biblijskim rukopisima u arhivima brojnih privatnih biblioteka i muzeja. Autor je knjiga The Bible Fraud (2001.), The Secret in the Bible (2003., izvadak „Drevni gradovi pod pijeskom Gize“ objavljen u prvom broju hrvatskog izdanja Nexusa) i The Crucifixion of Truth (2005.). Njegove knjige dostupne su preko Nexusovih ureda i web – lokacije http//www.joshuabooks.com. Budući da Tony Bushby odlučno štiti svoju privatnost, sva korespondencija s njim vodi se preko magazina Nexus, na PO Box 30, Mapleton Qld 4560, Australija, fax +61(7)54429381.

Ovo je za sada samo uvod, dok će sadržaj knjige u dijelovima biti objavljivan periodički. Nadam se kako će zainteresirati mnoge koji nisu upoznati sa poviješću papinstva i papa koji su kroz stoljeća trebali biti moralni uzori, ali su se pretvorili u sve samo ne u moralnu vertikalu društva zbog svog položaja.

KRIMINALNA POVIJEST PAPINSTVA – 1. DIO

KRIMINALNA POVIJEST PAPINSTVA – 2. DIO

KRIMINALNA POVIJEST PAPINSTVA – 3. DIO

 

(493)

Print Friendly, PDF & Email

Facebook komentari

komentara