NE PUŠTAJ ME

Što napraviti kada dijete nakon proživljene traume se počne povlačiti u sebe? Kada osjećate da gubite svog sina, a ne znate kako mu pomoći? U trenu se sve promijeni i od aktivnog i veselog 16-ka postaje stranac hladan i povučen u sebe?

Upravo to se dogodilo Tyi i Mikeu Baye koji nakon svih uzaludnih pokušaja da dopru do sina, odluče se na najmanje poželjnu i prihvatljivu opcije- špijuniranje vlastitog djeteta. No ni ne slute gdje i do kakvih saznanja će doći na svom putovanju kroz tajanstveni svijet špijunaže. Prijeteće poruke, tučnjava, policija, i još mnoge nezgode ih čekaju na tom ludom putovanju.

Najbitnije pitanje koje se postavlja je KOLIKO SMO SPREMNI IĆI I POSTOJI LI GRANICA KOJU NE SMIJEMO PRIJEĆI DA BI ZAŠTITILI NAJMILIJE?

 

450_big

 

 

Još jedna u nizu knjiga koje u dahu pročitate. Za ovu knjigu samo se natjecali tko ima koju minutu više da bi sjeo i nastavio čitati 🙂

Još jedna uspješnica odličnog Harlen Cobena. Knjiga koja vas potiče na razmišljanje što biste vi u tom trenutku napravili, i kroz čitanje na neki način se stalno preispitujete. Vodi vas kroz strahove roditelja koji su van sebe od brige za dijete, a s druge strane vas vraćaju u tinejdžerske dane i vaše manje ili veće tajne.

 

Svakako pročitati!

 

LINK ZA DOWNLOAD: 

http://www.scribd.com/doc/100860624/NE-PU%C5%A0TAJ-ME-Harlan-Coben

 

(1861)

Print Friendly, PDF & Email

Facebook komentari

komentara