DON GRUBIŠIĆ U MAKARSKOJ

Karte se moraju otvoriti i narod će vidjeti kakav je scenarij Velikog brata

‘Hoću živjeti u Hrvatskoj kao slobodan čovjek i zato ću se zalagati protiv „krojača duhovnih odijela”, a to su tajne službe’

MAKARSKA – Značajno je da me nitko u Makarskoj nije dočekao. Po tome se vidi tko vodi kolo i drži Makarsku pod kontrolom. Ako nas narod ne prepozna kao alternativu i ne zaokruži, ako se dogodi scenarij Velikog Petka kada je Isus razapet, a Baraba pušten, i ako je to hrvatski scenarij, bit ću isto sretan. Jer učinio sam sve što sam po savjesti trebao. Živjeti ću mirno u mirovini, ako je dobijem. Mogu i prositi. Karte se moraju otvoriti i narod će vidjeti kakav je scenarij Velikog brata u igri – kazao je na rivi pred hotelom Biokovo don Ivan Grubišić , nositelj Neovisne liste.

Oni koji su htjeli čuti don Ivana Grubišića sjedili su za stolovima na terasi hotela Biokovo, dok je on, nakon rukovanja s gostima kavane, davao novinarima izjavu ispred hotela. Nije se želio ponovno vratiti među goste hotela, komentirajući da ih ne treba biti strah okupiti se i stati pred kamere. Smatra da se čitava Hrvatska nalazi u tamnici, da vlada strah gori nego u komunizmu, pod kontrolom obavještajnih službi.

Izbori će biti značajni, ali ne demokratski, ustvrdio je. O namještanju izbora svjedoči preko 900 tisuća mrtvih birača, upotrebljeni za namještanje izbornih rezultata.

Ukoliko uđemo u Sabor biti će to povijesni zaokret u Saboru, jer je teško dobiti ako nisi među velikim strankama. Hoću živjeti u Hrvatskoj kao slobodan čovjek i zato ću se zalagati protiv „krojača duhovnih odijela“, a to su tajne službe – kazao je Grubišić. Naglašava kako je narod odgovoran za situaciju u kojoj se nalazi.

Autor: Ana Dragičević

www.jutarnji.hr

(746)

Print Friendly, PDF & Email

Facebook komentari

komentara