„NACIJA“ U TRANSU

Prenosimo članak iz mjesečnika Nacija o navodnom tajnom Planu 21 gdje u uvodniku teksta piše:

„Nastavljamo s razotkrivanjem pravog plana 21. Ovaj puta objavljujemo plan Kukuriku koalicije vezano uz obrazovanje i znanost, a koji javnost ne bi smjela znati.“

Isto tako Nacija piše kako izvorni plan, koji je obilježen kao Top Secret, otkriva i javnosti predočava predsjednik Obiteljske stranke Mate Knezović. Tekst prenosimo u cijelosti bez ikakve intervencije u njega s naše strane, a Vama ostavljamo da ga protumačite kako god želite, jer ukoliko se htjelo sarkastično ironizirati i ostaviti dojam humorističnosti, potpuno je promašeno i s obzirom da se radi uglavnom o djeci, zapravo na kraju ispada tragično i nadasve neukusno.

NACIJA U TRANSU

 

TAJNI PLAN 21 – OBRAZOVANJE I ZNANOST

Obrazovna politika

Dosadašnja je vlast podcjenjivala obrazovanje i njegovu društvenu ulogu. Bila je bez vizije i strategije. Bilo je više različitih pokušaja reformi, a sve je to unijelo zbrku (Hrvatski nacionalni obrazovni standard, Nacionalni obrazovni kurikulum, državna matura, nacionalni ispiti i katalozi znanja, udžbenici i dr.). Međutim, mi smo, s jedne strane, veoma svjesni važnosti obrazovanja. U tom obrazovanju ključan je preodgoj novih generacija. Dosta je bilo utjecaja obitelji i njezinog neznanstvenog pristupa, Crkve i njezinog srednjovjekovnog pristupa. Tome je došao kraj! Stoga ćemo mi unijeti naizgled kaos, no iz tog kaosa izići će nove generacije kakve nije uspjela stvoriti ni Partija.

S jedne strane zadovoljni i motivirani nastavnici mogu odgajati o obrazovati zadovoljne učenike, a to mi ne želimo. Političke stranke udružene u naš savez promijenit će način djelovanja i sadržaje u obrazovanju i znanosti tako da i ono malo zadovoljstva nestane. Postojat će samo vertikalna prohodnost obrazovanja pa će se sve potrebne kvalifikacije stjecati samo političkom i svjetonazorskom podobnošću. Promijenit ćemo paradigmu hrvatskog obrazovanja – tako da od hrvatske kulture ne ostane ništa.

Naše temeljne mjere

–          proširit ćemo mrežu kvaziobrazovnih programa;

–          obrazovanje od predškolske, osnovnoškolske do srednjoškolske dobi mora biti prvenstveno za spolnu/rodnu ravnopravnost i neodgovorno spolno ponašanje;

–          poticat ćemo djevojke da preispituju svoju ženstvenost, a mladiće svoju muževnost;

–          uvest ćemo poseban nastavni program o demokraciji i novim ljudskim pravima;

–          zanemarit ćemo tradicionalna ljudska prava i kao standard ustoličiti nova ljudska prava, kao što su prava homoseksualaca, lezbijki, transseksualaca, biseksualaca, pedofila, transrodnosti, prava na dijete, prava na spolni užitak – jednostavno cijela nacija bit će u transu od svih tih transova;

–          uvest ćemo seksualni odgoj kako bi djeca mogla odmah uživati u svim naprijed navedenim pravima i transovima;

–          uslijed svega nacija će biti zdrava jer iz transa ne će ni izlaziti;

–          ako ne bude dovoljno užitka u seksu i razuzdanosti, droga će biti dostupna i neposjedovanje će biti zakonom kažnjivo.

Ukratko: narod će biti već prve godine za 20% sretniji, za 20% bit će manje rođenih Hrvata i 20% više umrlih, ali zbog već navedenog transa nitko to ne će ni primijetiti. Nakon takvog obrazovanja ne će ni pitati za pravo na rad, na život, zdrav okoliš, ravnopravnost spolova, prava roditelja i djece. O dužnostima prema drugima ne će biti ni govora, osim dužnosti punjenja proračuna, a i to će se puniti u transu.

Visoko obrazovanje i znanost

Budući da će naše obrazovanje u predškolskoj, osnovnoškolskoj i srednjoškolskoj dobi biti tako sveobuhvatno, smatramo da treba svake godine po 20% manje izdvajati za znanost. Pošto djeca prođu znanstveni spolni odgoj i znanstveni građanski odgoj, vrlo lako će svladati tako jadne programe i fakultete kao što je medicina, pravo, filozofija, teologija (nova, naša teologija, a ne ona srednjovjekovna), računarstvo, pedagoške, ekonomske, prehrambeno – tehnološke i druge fakultete. Stoga ćemo godišnjom štednjom od 20% u znanosti imati svake godine za 20% bolje stručnjake.

Ovo je naš plan za sretnu naciju, sretne mlade, sretnu budućnost. Ovom programu ne će vjerovati samo retrogradne, srednjovjekovne i zatucane snage, ni nacionalisti, šovinisti, klerikalci i drugi protivnici vrloga novog svijeta.

                                                                   U Zagrebu 29.studenoga 2011.

                                                                  KUKURIKU KOALICIJA

 

Objavljeno u mjesečniku Nacija, siječanj 2013.

 

(850)

Print Friendly, PDF & Email

Facebook komentari

komentara