POLITIČKA ANTIHOROSKOPSKA MJESEČNICA – VELJAČA 2012.

OVAN

S obzirom da ste kao ovan ili ovca predestinirani biti pripadnikom stada, vi ćete cijeli mjesec razglabati o promjeni Milinovićevog Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji koji će uskoro u saborsku proceduru, a protiv čije su izmjene već propisno zagalamili vaši duhovni pastiri okupljeni u škvadri koja se naziva Hrvatska biskupska konferencija. Inteligentniji pripadnici ovoga znaka, ako se takvih među vama uopće može naći, uzalud će pokušati na nedjeljnoj misi priupitati kvartovskog župnika kojom je umjetnom metodom začela Blažena Djevica Marija i koju je ulogu u svemu tome imao stanoviti Duh Sveti, ali odgovora nećete dobiti, što će vas dodatno isfrustrirati, pa bi mnogi od vas, živčani i rastrojeni kakvi već jeste, mogli nekontrolirano pohrliti podržati akciju katoličke udruge Vigilare, te im se pod parolom „ I ja sam bio embrij“ pridružiti u njihovom organiziranom prosvjedu protiv promjene Zakona. Međutim, kako vi uvijek morate biti šefovi i predvodnici svega i svačega, čak će vas i oni izbaciti, podsjećajući na činjenicu da možda nekada i jeste bili embrij, ali ste sada definitivno ono što vam samo ime horoskopskog znaka sugerira. Sretan dan će vam u veljači biti onaj koji u tjednu uopće ne postoji, a sretni brojevi oni koji će svima ostalima biti nesretni.

 

BIK

Vi slovite kao najplodniji pripadnik zodijaka, pa vas neće mučiti brige oko novog Zakona o medicinski potpomognutoj oplodnji, ali će vas kao zagriženog materijalistu koji gazi preko živih ne bi li se dokopao kakve nekretnine, zlatne poluge ili bilo čega što se može kapitalizirati i pretvoriti u novac, ubiti u pojam povećanje PDV-a. To će vašem urođenom hedonizmu zadati takav udarac da će se u Vrapču silno začuditi statističkim porastom novopridošlih psihički rastrojenih osoba rođenih u ovom znaku. Još ako se tome pridodaju razna poskupljenja komunalija koja će dodatno osiromašiti vašu numizmatičku zbirku eura, franaka, dolara i kuna, veljača će vam proteći u nekontroliranom gutanju svega što sprječava anksioznost, pa će pripadnicima ovoga znaka stoga najbolji dani u mjesecu biti oni u kojima najbližoj ljekarni dostavljaju neograničene količine sedativa, a sretni broj će im biti svaki onaj koji u sebi ne sadrži znamenke novog PDV-a, dakle 2 i 5.

 

BLIZANCI

Vi ste sami po sebi podvojena ličnost, pa će vas cijelu veljaču ubijati pomisao u kojem se trenutku odlučiti navijati za HDZ, a u kojem za SDP i to će vas toliko izmučiti da ćete kraj mjeseca dočekati u statusu iscijeđenog limuna, pa vas čak niti najnoviji trač – za koji ste inače spremni i poginuti samo da ga prvi saznate – o Jadranki Kosor, Šeksu ili Liniću neće moći vratiti u normalu. Cijeli ćete mjesec uzaludno mozgati gdje je Šuker vidio golog cara, a vi na njega niste naletjeli prvi, te što je to zapravo dječja hrana na koju se uvodi međustopa, pa ćete stalno sanjati s jedne strane SDP-ov Čokolino, Frutek i Bebimiks, a s druge HDZ-ove krumpire, meso voće i povrće, jer djeca sve to jedu, a vi jadni, kronično znatiželjni niste točno informirani što će potpasti pod tu PDV-ovsku međustopu. Na kraju će vas potpuno fizički i psihički dotući Kalmetina odluka da se odupre stranačkoj stezi i glasa za izmjene Zakona o pravima i obvezama zastupnika kojima su ukinute povlaštene mirovine, jer je time prešišao čak i vas koji slovite za najveće Jude horoskopa. Sretne dane u veljači nećete doživjeti, a ni brojevi vam neće biti skloni, pa za koji god pomislili kako će vam biti barem donekle sretan, možete očekivati samo još jedno ogromno razočaranje.

 

RAK

Vi ste najpoznatiji zodijački tlačitelj i preko svake mjere sadistički nastrojeni horoskopski vladar, pa ukoliko se saborske sjednice i šuplje rasprave na njima budu prenosile dugo u noć, vašoj sreći neće biti kraja. Još kada bi taj mazohistički događaj išao na svim programima vi bi doslovno poludjeli od samozadovoljstva. Posebno vas u trans bacaju prepucavanja na rubu fizičkog sukoba, a verbalni međustranački rat u kojemu uvrede pršte na sve strane za vas je kamilica na bolesni želudac. Ako zaista dođe do rasprave o promjeni Zakona o potpomognutoj oplodnji u Hrvatskom saboru i ako bi na toj sjednici nekim čudom pravo na raspravu dobili vojni biskup Juraj Jezerinac, nadbiskup Marin Srakić i biskup Mile Bogović vama bi ova veljača mogla biti najsretniji mjesec u životu. Stoga će vam u najljepšem sjećanju ostati oni dani kada će zasjedati Sabor, a sretni brojevi vam ionako neće trebati, jer će vaše zadovoljstvo i bez njih biti beskrajno.

 

LAV

Arogantni, tvrdoglavi i egoistični lavovi cijelu će veljaču provesti svađajući se sa svim vijestima svejedno da li na televiziji, radiju ili internetu, a ni tiskovni mediji neće biti pošteđeni njihove tirade ukoliko ih se ovi horoskopski podcjenjivači svačijeg truda dočepaju. Naime, oni misle kako su najpametniji na svijetu, pa će svaki potez političara bili oni na vlasti ili u oporbi dočekati vehementnim negodovanjem, jer oni bi to naravno znali puno bolje i učinkovitije smisliti i Hrvatsku bi izvukli iz krize prije nego što bi FIMI – MEDIJA iz crnog fonda HDZ-a dobila pišljivih milijun kuna. Naravno da bi u svojoj samouništavajućoj, destruktivnoj i kontraproduktivnoj nestrpljivosti upropastili još i ovo malo dobroga što postoji, ali oni ionako ne bi shvatili razmjere katastrofe koju su izazvali, jer je u njihovom mentalnom sklopu riječ pogriješiti nepoznati pojam. Sretni dani u veljači će im, kao uostalom i kroz cijelu vječnost, biti oni u kojima će bilo kojeg jadnika uvjeriti u svoju genijalnost, a sretan broj im je 1, upravo zato što uvijek misle kako su prvi i jedini u svemu i na svim poljima.

 

DJEVICA

Sitničave, analitički nastrojene i apsolutno izvan kontrole ukoliko nešto slučajno ne razumiju, horoskopske će djevice muku mučiti čitav mjesec sa intervjuom koji je notorni Željko Kerum prošli tjedan dao u kasnovečernjem Dnevniku HTV-a. Milijardu će puta iznova analizirati odgovor spomenutog lika na pitanje je li dobro zbrojeno da je zaista „težak“ 135 milijuna, na što je on filozofski nastrojen kao i uvijek, odgovorio: „Pa teško je to reć’, je l’ zbrojeno dobro il’ nije, ali bogatstvo se mjeri s obavezama. Blago onome ‘ko ima manje obaveza i manje novaca jer nije lako imat’ obavezu prema jednom čovjeku i danas ‘ko zapošljava jednog čovjeka velika je stvar, a kamoli da ih ima 10 ili 100 ili 2000. Znači, obaveze su najveća odgovornost tako da bogatstvo se sa tin ne može mjerit’.“ Ukoliko ovi narcisoidni pametnjakovići do 28. veljače ne shvate i potom Urbi et Orbi objave kako su razriješili misterij Željkovog odgovora, moglo bi se dogoditi da mnogi pripadnici znaka ne dočekaju obilježavanje prijestupne godine izvan psihijatrijske ustanove zatvorenog tipa, a spašavanja bacača s mostova i ostalih građevina viših od deset metara mogla bi biti u naglom porastu. Stoga će im sretan dan biti onaj u kojemu će dešifrirati Kerumov kôd, a sretni brojevi svi manji od onih 10 malo prije spomenutih.

 

VAGA

Ovi neodlučni stvorovi koji se niti sami sa sobom ne mogu dogovoriti, a kamoli uvjeriti druge u nešto jer su zbrkani do bola, veljaču će provesti kao i svaki drugi mjesec u vječitoj hamletovskoj biti ili ne biti dilemi, posebno ako se osvrnu na najnovije istraživanje po kojemu aktualni premijer Zoran Milanović uživa podršku 73% građana i čak između 38 i 45% HDZ-ovih birača. Naime, ovakvi rezultati u njima će izazvati posvemašnju konfuziju, ako je to kod smotanih pripadnika ovoga znaka uopće moguće s obzirom da su rastrojeni po prirodi. Još ako slučajno nalete na vijest da su uoči rukometne utakmice između Srbije i Hrvatske odigrane u Beogradu, Srbi palicom razbili stakla na automobilu jednog Hrvata u Beču, njihovoj zbunjenosti neće biti kraja. Nerazumijevanje apsolutno ničega potpomognuto lijenošću da mozak upotrijebe barem minimalno, a ne da im služi kao slijepo crijevo kojeg možete, ali i ne morate imati jer nema nikakve funkcije, kroz veljaču će ih provesti bez brige i pameti isto kao i kroz siječanj u kojemu također nisu ništa razumjeli. Sretni dani će im biti svi u kojima se ne treba mentalno naprezati, a o brojevima ionako znaju samo to da pripadaju matematici, pa se njima jednostavno nemaju volje zamarati.

 

ŠKORPION

S ovakvim neodgojenim derištima i podlim osvetnicima kao što su pripadnici ovoga znaka, cijela svjetska politika, a kamoli jadna hrvatska ne bi mogla izaći na kraj. Oni će u rukometnoj utakmici Srbija – Hrvatska navijati ne za jednu od ekipa, nego onoga koji baca boce i ostale pogibeljne predmete na teren, mazohistički će uživati u sto puta ponovljenoj laži kako nitko u HDZ-u nije znao za crne fondove, a u svojoj bolesnoj mašti od najvećih će političkih lopova stvoriti heroje i samozadovoljno se prepustiti idolatriji najbestijalnijih mitu i korupciji sklonih likova. Veljaču će provesti u iščekivanju novih uhićenja političkih persona sklonih kriminalu i ostalim mutnim radnjama, kojima će uvijek pružati bezrezervnu podršku, a ukoliko se to ne dogodi neće imati sretnih dana u tom mjesecu, a ni sretni mu brojevi neće biti svi oni manji od milijardu, koji naravno pripadnike tog znaka duševno hrane, a simboliziraju i manjak u hrvatskom državnom proračunu.

 

STRIJELAC

Strijelci će veljaču provesti u vječitom dosađivanju svima i svakome sa svojom političkom analizom koja nema veze s ničim, a ponajmanje s politikom. Prirodno naporni i percipirani kao dežurna zanovijetala, oni će viriti iza doslovno svakoga ugla Markova trga ne bi li zaskočili bilo koga, a posebice one koji kao nešto rade u Ministarstvu financija i ponudili im neko svoje genijalno rješenje za spas iz krize. Ukoliko bi netko i bio toliko lud pa prihvatio kakvu njihovu sugestiju i krizu time još samo produbio, neka se ne usudi tražiti naknadno objašnjenje od pripadnika ovoga znaka, jer će svaki strijelac doslovno poludjeti ako mu kažete da to nije bila dobra ideja. Oni naprosto ne znaju pogriješiti i još će vas optužiti kako ste njihovu famoznu i grandioznu misao potpuno izokrenuli, pa će vas na kraju pribiti na stup srama kao najvećeg nesposobnjakovića i glupana koji nije u stanju razumjeti apsolutno ništa što mu se bona fide ponudi kao pomoć. Sretni dani u veljači biti će oni u kojima se temperatura neće spuštati ispod -15 stupnjeva kako bi mogli bauljati Gornjim gradom ili kampirati pred svim središnjicama hrvatskih političkih stranaka, a sretni brojevi biti će svi od nule nadalje.

 

JARAC

Jarci su posljednje osobe koje bi zaplakale nad viješću kako Josip Friščić više nije predsjednik HSS-a. Ne samo da ne bi pustili suzu, nego bi napravili pravi tulum s orgijama uživajući u Jožinoj nesreći što ga u stranci više nitko ne šljivi. Tako će pripadnici ovoga znaka provesti i čitavu veljaču, očekujući smjenjivanje političkih i stranačkih lidera, raspadanje stranaka i ostale grozne stvari jer oni iz mjeseca u mjesec žive pod geslom što gore to bolje, pa tako ni veljača nije izuzetak. Na upravo objavljenu vijest kako građani prvi puta u deset godina misle kako zemlja ide u dobrom smjeru, pripadnici ovoga znaka bi najradije stavili veto i proglasili silenzio totale, ali bi zato prijenos suđenja Ivi Sanaderu emitirali u udarnim televizijskim terminima, a ni školski program kao i onaj za djecu koja pohađaju vrtić ne bi bio pošteđen klipova iz Županijskog suda u Zagrebu. U pauzi suđenja čitale bi se vijesti o Elizabeti Gojan protiv koje je bio pokrenut disciplinski postupak na HRT-u i don Ivanu Grubišiću, umirovljenom svećeniku gotovo izopćenom iz Crkve, a jarci bi u tome beskrajno uživali. Njihov najsretniji dan u veljači će biti ukoliko Jadranka Kosor odleti s mjesta predsjednice HDZ-a, a ako ne onda sretnog dana nemaju, dok su sretni brojevi svi oni koji donose nesreću, recimo 13 i 666.

 

VODENJAK

Ovo potpuno nesuvislo i nerazumljivo biće postaje još gore u veljači jer je većina pripadnika tog znaka rođena upravo u tom mjesecu iako ni oni rođeni u siječnju nisu nimalo drugačiji. Oni obožavaju nadugačko i naširoko razglabati o svemu, pa i o političkim zbivanjima iako su uvijek izvan vremena i prostora i zapravo nikada ne znaju o čemu pričaju. Njih ne zanima povećanje PDV-a na 25 % zato što će vam to smanjiti standard nego će vas ubiti pričom kako je trebao biti ili 24 ili 26 posto samo zato što oni nikada s ničime nisu zadovoljni. Vodenjaci su inače apolitični i rijetko se pridružuju političkim strankama, jer u njih ne žele iz uvjerenja koje zapravo uopće nemaju i veljaču će uglavnom provesti kao i obično, gunđajući protiv svih i svega, a da uopće ne znaju razlog tom gunđanju. Sretnih dana za njih u veljači, kao u ostalom niti u jednom mjesecu gotovo da i nema, jer su oni stalno nesretni, a tako je i sa sretnim brojevima. Najbolji su im oni koji simboliziraju depresiju, ako su numerolozi takve sa sigurnošću otkrili, a ako nisu otkrit će ih Vodenjaci.

 

RIBE

Ribe u veljaču ulaze i iz nje izlaze cendrajući kao i obično bez ikakvog povoda i razloga. Oni su toliki fanatični depresivci i samosažaljevanju skloni beskičmenjaci da će i ova vijest o ponovno probuđenom optimizmu građana Hrvatske njima zazvučati kao predskazanje katastrofe neslućenih razmjera jer to je samo polovica stanovništva, a ona druga polovica zasigurno živi pod mostovima bez ikakvih prihoda, gladna i zapuštena. Njima nije bitno što se događa na političkoj sceni jer je sve to nevažno u odnosu na Sudnji dan koji oni uporno čekaju i nadaju mu se baš u veljači kao što su mu se nadali i u siječnju ništa ne poduzimajući da bilo što promijene na bolje. Zbog svega toga bespredmetno je kod pripadnika ovoga znaka pričati o sretnim danima i brojevima, jer oni bi svaki bili u stanju pretvoriti u petak 13.

Horoskop izradio “ekspertni astrološki tim” www.svejepolitika.com

(10887)

Print Friendly, PDF & Email

Facebook komentari

komentara