REDOVNICE NASTUPAJU

Kontracepcija pretvara muškarce u homoseksualce, ribe u transseksualce, a žene tjera na promiskuitet, dio je bizarnih tvrdnji koje u reklamnom spotu iznosi grupa ”Ujedinite se s istinom” koju predvode opatice iz američkog Ohija.

Opatice su s ciljem promicanja kršćanskih vrijednosti i odnosa snimile video te ga pod nazivom ”Zaslužujete znati istinu: Kontracepcija” plasirale na YouTube gdje ga je dosad pogledalo nešto više od 150.000 korisnika.

Sudeći prema iznesenom, teško je pronaći neko zlo na svijetu, a kojemu uzrok ne bi bio povezan s kontracepcijom. Osim što žene koje je uzimaju tjera da se osjećaju nepoželjnima pa ih stoga pretvara u ”jeftine kurve” koje posežu za raznim nekršćanskim metodama kako bi se svidjele što većem broju muškaraca, opatice uvjeravaju da uzimanje kontraceptivnih sredstava utječe na estrogen u ženskom urinu. On pak, jednom kad se pomiješa s običnom vodom i završi u vodoopskrbi, svakog tko ga popije pretvara u transseksualca. Svjedoči o tome sudbina ribica koje su najizloženije takvoj zagađenoj vodi.

No to nije sve, eksperimentom na gorilama navodno je dokazano da kontracepcija muškarce pretvara u homoseksualce. A kako, pogledajte u videu.

Večernji list

 

(11533)

Print Friendly, PDF & Email

Facebook komentari

komentara